Ettersyn og Nøkkelhold

Borte fra boligen deler av året?

De fleste vet at et hus har sjelden godt av at stå tomt i lengre tid. Det er bygget for å bli brukt fortløpende.

Mye kan oppstå om boligen din står tom deler av året…

postVannlekkasjer, kloakk problemer, dårlig lukt, kutt av elektrisitet eller vann, skadedyr,  fukt eller muggvekst, uåpnede brev (regninger), innbrudd og skadeverk, ekstremt dårlig vær… listen kan bli lang… F. eks. om du ikke tar inn posten, er det lett for uvedkommende å se at ingen er tilstede i boligen.

Da er det godt å vite at profesjonell hjelp finnes og noen er på plass og tar vare på boligen.

Om du ikke benytter ferieboligen ofte, kan vi regelmessig se etter den for deg, samt om det skulle skje noe, rettes det opp umiddelbart når vi blir kjent med det.

Feriegjester?

Har du feriegjester sikrer du at boligen blir kontinuerlig benyttet, og da trenger du noen som tar ansvaret for både oppbevaring av nøkler og som er klar til å ta imot feriegjestene, samt ha en fast kontaktperson i Torrevieja.

Tjenester vi tilbyr:

Gjennom ekslusiv avtale med Keyholding.Services som administrerer nøkkelhold og ettersyn og mere i Torrevieja og Orihuela Costa tilbys følgende:

Ettersyn Nøkkelhold TorreviejaNØKKELHOLD: Oppbevaring av deres nøkler, for utleie og andre tjenester. Vær trygg på at om deres gjester blir godt ivaretatt om de låser seg ute eller skulle være så uheldig å blir frastjålet eller miste sine nøkler. En trygghet også for deg selv, om du ankommer Torrevieja uten nøkler.

ANKOMST FERIEGJESTER: Vi er tilstede og tar imot feriegjester for overlevering av nøkler. En rask og hyggelig velkomst hvor vi gjennomgår viktige punkter gjestene bør ta hensyn til vedrørende boligen under ferieoppholdet. Vi vil vise dem rundt i boligen. Forklare bruk av ulike apparater og gi dem noen nyttige tips om nærområdet, samt hvor de kan gjøre sine daglige innkjøp, hvor søppel bør avhendes, hvor du finner de nærmeste strendene osv.  Vi informerer også om det mot formodning skulle oppstå eventuelle problemer står vi gledelig til tjeneste på den beste mulige måte.

AVREISE FERIEGJESTER: På avreisedagen møter vi feriegjestene til avtalt tid og mottar nøkler, samtidig som vi sjekker boligen for mulige skader og manglende elementer. Vi sjekker også om alle vinduer, (terrasse) dører er låst og elektronisk utstyr som varmekabler, air-condition og annet som ikke skal være påsatt, er koblet fra eller slått av.

VELKOMST PAKKER : Standard matkurv for å fylle opp kjøleskapet med mat og drikke slik at deres gjester ikke  trenger å handle det nødvendigste aller første dagen eller ankommer utenom butikkenes åpningstider. Vi tilbyr også innkjøp med spesielle ønsker.

ETTERSYN: Jevnlig besøk og tilsyn av deres bolig når den ikke er ibruk. Vi sjekker alle vinduer og dører. Lufting av boligen, kjører vann igjennom systemet, sjekker for skadedyr, vannlekkasjer ol. I tillegg blir boligen sjekket for skader etter svært dårlig vær med mye nedbør og/eller kraftig vind.

FAST KONTAKTPUNKT: Under gjestenes opphold kan de henvende seg til oss 24 timer i døgnet, i tilfelle det skulle oppstå spesielle situasjoner eller trenger vår assistanse. Tilgjengelig for nødutrykk om behov.

ANNET: Vi kan også være behjelpelig med andre tjenester dere trenger for boligen.

  • Innkjøp eller anskaffelse av: Internett, TV, Telefon, Møbler og Hvitevarer etc.
  • For oppussing, utbygging eller renovasjon, kan vi også skaffe murer, maler, elektriker, rørlegger osv.
  • Hagearbeid med bl.a. klipping av gress og hekk. Beskjæring av trær. Beplantning og vanning.
  • Vedlikehold av møbler, maler arbeid, dekorering, skifting av lyspærer, holde orden på uteareal, fliselegging, små-reperasjoner og svømmebasseng (pool) service. Om nødvendig benytte maler, murer, rørlegger og elektriker.

Har du Utleie Bolig?

Om du har en utleie bolig, eller planlegger å leie ut din bolig, så har vi eksklusiv avtale med Rentalservant™ i Torrevieja og Orihuela Costa som en komplett utleie tjeneste som tar hånd om alt.

Vi er her til din disposisjon, så oss gjerne med en forespørsel eller kontakt Keyholding.Services eller besøk Rentalservant.com

Kontakt oss

Ring oss gjerne om du ønsker å snakke med oss idag.

Vi svarer på e-post i løpet av 24-48 timer i normal kontortid mandag til fredag​​. Legg igjen en melding med din kontaktinformasjon for å fortelle oss hvordan vi kan hjelpe deg.

    +34 693 700 001

    Navn *

    Epost *

    Telefon *

    Melding

    Gjenta kode i feltet nedenfor captcha